Diş Beyazlatma Jeli

Diş Beyazlatma Jeli

Diş beyazlatma jeli, ya da halk arasında bilinen yaygın ismi ile anında diş beyazlatma jeli uzun süredir uygulanan bir diş beyazlatma yöntemidir. Bu yöntem son derece yaygın bir diş beyazlatma yöntemidir ve kişiden kişiye değişim gösterebilmek ile birlikte çok etkili ve verimli sonuçlar alınabildiği görülmüştür.

Diş beyazlatma uygulamaları uzun süredir ağız ve diş sağlığı sektöründe çok geniş bir yer kaplarlar. Bunun nedeni ise oldukça basittir. Diş beyazlatma uygulamaları herkesin hayatının bir noktasında ihtiyaç duyacağı uygulamalardır. Özellikle sigara kullanan kişilerde, çok fazla çay ya da şeker tüketen kişilerde zamanla dişlerde renk kayıpları, lekelenmeler ya da dişlerde sararmalar gibi durumlar ortaya çıkabilmektedir.

Bu bazı kişilerde gençlik döneminde, bazı kişilerde ise ileri yaşlarda ortaya çıkan bir durumdur. Kişinin ağız ve diş sağlığına verdiği önem, genetik özellikleri, ağız ve diş yapısı ve tüketim alışkanlıkları bu durum üzerinde belirleyici olan en önemli faktörler olarak bilinirler. Buna karşın dişlerde sararma, lekelenme ve renk kayıpları ağız ve diş sağlığına, diş temizliğine çok önem veren kişilerde bile ortaya çıkabilen bir durumdur. Bu nedenle de diş beyazlatma jeli kullananlar gibi diş beyazlatma yöntemlerini uygulayan kişilerin sayısı azımsanamayacak kadar fazladır.

Diş beyazlatma uygulamaları temelde iki tipe ayrılırlar. Bu tiplerden ilki diş beyazlatma jeli kullananlar ve bu gibi yöntemleri uygulayanların da içinde bulunduğu ev tipi diş beyazlatma yöntemleridir. Ev tipi diş beyazlatma yöntemleri, isimlerinden de anlaşılabileceği gibi hastaların kendi ev ortamlarında güvenle uygulayabileceği küçüçaplı yöntemler olarak bilinirler. Diş beyazlatma jeli kullananlar, diş beyazlatma bandı ya da buna benzer ürünler ile diş beyazlatma işlemlerini yapan kişiler ev tipi diş beyazlatma yöntemlerini uygulayan kişilerdir. Ev tipi diş beyazlatma uygulamaları diş beyazlatma jeli kullananlar ve diğer ürünleri kullanmış olan kişilerin yaptıkları yorumlara göre çok etkili olabilmektedirler. Bu yöntemlerden son derece verimli sonuçlar alınabilmek ile birlikte verim seviyesi kişiden kişiye ve durumdan duruma değişim gösterebilmektedir. Bazı kişilerin ağız ve diş sağlıkları ev tipi diş beyazlatma uygulamalarına değil ikinci tür olan ofis tipi diş beyazlatma uygulamalarına daha uygundur.

blog icerik 59683432833 Diş Beyazlatma Jeli

İkinci tip diş beyazlatma yöntemleri ofis tipi diş beyazlatma yöntemleri olarak bilinirler. Ofis tipi diş beyazlatma yöntemlerinde hasta bir ağız diş sağlığı merkezi, bir hastane ya da uzman bir diş hekiminin ofisi gibi bir klinik ortama getirilir. Hastanın diş beyazlatma işlemleri uzman bir diş hekimi tarafından ya da diş hekimi rehberliğinde gerçekleştirilir. Bu işlemlerde sadece diş hekimlerinin kullanabildiği profesyonel aletler kullanılır. Ofis tipi diş beyazlatma yöntemleri diş beyazlatma jeli kullananlar ve buna benzer ürünleri kullananların da içinde olduğu ev tipi diş beyazlatma yöntemlerine göre daha büyük işlemleri kapsar.

Kişilerin ofis tipi diş beyazlatma işlemlerine yönelmeden önce ev tipi diş beyazlatma uygulamalarını denemelerinde fayda vardır. Ev tipi diş beyazlatma yöntemleri arasında en popüler olanlardan biri olan anında diş beyazlatma jeli kullananlar bu üründen genel anlamda çok memnun kaldıklarını bildirmişlerdir.