Karbonatla Diş Beyazlatma

Karbonatla Diş Beyazlatma

Karbonat ile diş beyazlatma yöntemi evde diş beyazlatma yöntemleri arasında sıkça kullanılan yöntemler arasındadır. Dişlerde sararma, lekelenme ya da renk kaybı gibi durumlar hemen herkesin başına gelebilmektedir. Bu gibi durumlar için evde diş beyazlatma yöntemleri etkili olabilir.

Evde diş beyazlatma işlemleri hemen herkesin evde bulunan malzemeleri ile uygulayabileceği son derece pratik, kullanışlı ve bir o kadar da etkili yöntemlerdir. Bu yöntemler arasında en popüler olanlardan biri olan karbonat ile diş beyazlatma için sadece iki adet malzeme yeterli olacaktır. Üstelik karbonat ile diş beyazlatma yöntemini uygulamak son derece kolay ve rahat bir işlemdir. Hem doğal hem de çok etkili olan bu yöntem ile çok etkili sonuçlar alınabildiği gözlemlenmiştir. Bunun yanında karbonat ile diş beyazlatma yöntemlerinin gözlemlenmiş olan bir zararlı tarafı ya da yan etkisi bulunmamaktadır.

Diş temizleme ve diş beyazlatma yöntemleri ağız ve diş sağlık sektöründe uzun süredir uygulanan ve uygulandığı bu süreç boyunca çok etkili ve verimli sonuçlar veren tedavi yöntemleridir. Bu yöntemler hastane, klinik, ofis ya da ev ortamlarında uygulanabilir yöntemler olmak ile birlikte bir uzman bir diş hekimi gözetiminde uygulanması önerilir. Fakat bu ev tipi ve ofis tipi diş beyazlatma yöntemlerinin yanında bir de evinizden çıkmadan kendi malzemeleriniz ile uygulayabileceğiniz evde diş beyazlatma yöntemleri bulunmaktadır. Bu yöntemler arasında en sık tercih edilenlerden biri ise karbonat ile diş beyazlatma yöntemidir.

blog icerik 21306325767 Karbonatla Diş Beyazlatma

Karbonat ile diş beyazlatma yöntemi sadece iki adet malzeme ile uygulanır. Bu yöntemi uygulamak son derece basittir. Karbonat ile diş beyazlatma yöntemini uygulamak için gerekli, olan iki malzemeden biri, kolayca tahmin edilebileceği gibi karbonattır. Malzemelerden ikincisi ise Hindistan cevizi yağıdır. Bu yöntem uygulama olarak son derece basit bir yöntem olarak bilinir. Ancak bunun yanında bazı kişiler için son derece etkili bir yöntem olabilir.

Karbonat ile diş beyazlatma yöntemi uygulanırken öncelikle hali hazırda bulunan karbonat ufak bir kaba konur. Sonrasında ise bu kabın içine iki üç damla kadar Hindistan cevizi yağı damlatılır. Elde edilen bu karışım diş macunu ile benzer olarak diş fırçasının üzerine sürülür. Sonrasında normal diş fırçalama işlemi yapılır ve normal diş fırçalama işleminde olduğu gibi işlem sonucunda ağız iyice çalkalanır. Bu işlem sonucunda, özellikle ilk seferlerde gözle görülür bir parlaklık gözlemlenebilir. Karbonat ile diş beyazlatma yöntemleri diş temizleme ritüelleri sırasında düzenli olarak uygulanırlar ise etkileri daha da artacaktır.

Evde diş beyazlatma yöntemleri arasında en etkili olanlardan biri olan karbonat ile diş beyazlatma yöntemini haftada bir ya da iki kez düzenli olarak uygulamak kişilere kısa süre içerisinde kayda değer oranda daha beyaz dişler sağlayacaktır. Bu yöntem son derece doğal bir renge ve sağlıklı gülüşlere kavuşmanız için ilk adım olabilir.