Diş Beyazlatma

Diş Beyazlatma

Diş Beyazlatma Nasıl Yapılır?

 

Diş hastanelerinde konukların tercihine göre diş renginin eski tonuna hatta birkaç ton daha beyazına kavuşturulması işleminin yapılmasına diş beyazlatma (bleaching) denir.

Diş beyazlatma konusunda birçok yöntem bulunmaktadır. Diş beyazlatma yöntemleri ev tipi doğal yöntemler ve hekim kontrolünde yapılan yöntemler bulunmaktadır. Bu yazıda birden fazla diş beyazlatma yöntemleri ve diş beyazlatma fiyatları hakkında sizlere bilgi vereceğiz.

 

Diş Beyazlatma Nedir?

 

Fizyolojik etkenler dışında fazla sigara, kahve, çay, antibiyotik kullanımı gibi iç ve dış nedenlerden dolayı beyaz dişlerimize zarar gelebiliyor ve dişleriniz beyazlığını kaybedebiliyor. Diş hekimlerinin kontrolünde, kimyasal olarak uygulanan metotlarla diş renginin eski tonuna hatta birkaç ton daha beyazına kavuşturulması işlemine diş beyazlatma (bleaching) denir. Diş beyazlatma işlemlerinden önce diş temizleme işlemini yaptırmanız daha sağlıklı olacaktır.

 

Diş Beyazlatmanın Avantajları

 

Bembeyaz ve güzel bir gülüşe sahip olmak herkesin isteğidir. Fakat yapısal ya da dış faktörler nedeniyle oluşan renklenmeler istenilen gülüşe sahip olmanın önünde büyük bir engel teşkil etmektedir.

Dişlerde estetik görünümü olumsuz etkileyecek şekil ve dizilim bozuklukları olmasa da var olan rahatsız edici renklenmeler kişilerin gülüşlerinden memnun olmamasına ve buna bağlı olarak hem sosyal hem de psikolojik açıdan sorunlara neden olabilmektedir.

Diş renklenmeleri kimi zaman diş yüzeylerindeki birikimlerle ilgili olup diş temizliği ve polisaj işlemleriyle kolayca giderebilmektedirler. Diş lekesi temizleme işlemlerini muhakkak hekiminiz kontrolünde yaptırın. Bu tarz renklenmelere ”dış renklenmeler” adı verilir. Fakat bazı durumlarda dişlerin renklenmesinin daha derin diş dokularında gerçekleştiği ”iç renklenmeler” adı verilen durumlar oluşur. Bu renklenmeler diş temizliği ve polisaj uygulamalarıyla giderilemezler.

İç renklenme sorunlarının çözümü ise ”bleaching” adı da verilen diş beyazlatma tedavileriyle son derece kolaydır.

Daha beyaz dişler ve daha sağlıklı gülüşler için Dental Group Hospitadent tüm şubelerinde, son teknolojiye uygun donanımı ve nitelikli kadrosuyla hizmet vermekte.

 

Diş Renginin Farklılaşma Sebepleri:

 

Diş renginin kişiden kişiye değişmesinin birçok sebebi vardır. Renk değişimi iç veya dış etkenlerden olabilir. Bunlar; fizyolojik etkiler, amalgam dolgu sonrasında oluşan etkiler, hamilelik ve bebeklik döneminde antibiyotik kullanımına bağlı olarak oluşabilecek etkiler, kanal tedavisine bağlı iç ya da dış etkiler, düzenli kahve, çay, sigara tüketimine bağlı etkiler, dişin canlılığını kaybetmesi ve travmaya bağlı dişin içindeki canlı dokunun canlılığını yitirmesi ile oluşan etkiler olarak sıralanabilir.

 

Diş beyazlatma yöntemleri nelerdir?

1. Ev Tipi Yöntem
2. Ofis Tipi Yöntem
3. Ofis ve ev Tipi Yöntem

 

Diş Beyazlatma Yöntemleri

 

Diş beyazlatma ofis tipi diş beyazlatma ve ev tipi diş beyazlatma olarak iki ana başlıkta toplayabileceğimiz yöntemler bulunmaktadır. Ofis tipi denilen yöntem; kliniklerde veya diş hastanelerinde yapılan diş beyazlatma yöntemleridir.

Diş beyazlatma evde de yapılabilecek bir yöntemdir. Evde diş beyazlatma işlemlerini kendi kendinize de uygulayabilirsiniz.

 

Diş beyazlatma nasıl yapılır?

blog icerik 104087719 Diş Beyazlatma

 

Ev tipi diş beyazlatma yöntemi: Konuktan ölçü alınır. Sonrasında teknisyen tarafından konuğa özel bir plak hazırlanır. Konuğumuz evde diş beyazlatma jelini plak içine sıkarak belirli bir süre ağzında bekletir. Bekletme süreleri tamamen kullanılan beyazlatma ayarının markasıyla ilgili bir durumdur. Plak diş üzerinde genellikle 30 ila 60 dakika arasında bekletilir. Haftada 2 veya 3 kez uygulanabilir.

Ofis tipi diş beyazlatma yöntemi: özellikle diş etinin zarar görmesini engellemek için diş eti bariyeri oluşturulur. Ardından diş beyazlatma jeli diş yüzeylerine sıkılır. Sonrasında mavi ışık ve lazerle aktifleştirilir ve belirli bir süre beklenir. Genellikle 40 ila 60 dakika yeterlidir. 2 ya da 3 seans uygulanır.

Ofis + Ev tipi diş beyazlatma yöntemi: 2’sinin kombini şeklinde uygulanır. Hem plak hazırlanır ve bu plağı konuk evde uygular, hem de muayenehanede diş hekimi tarafından uygulanır. Belirtilen sürelere ve hangi diş beyazlatma tipinin uygulanacağı tamamen hekim tarafından belirlenecek sürelerdir.

 

Ev Tipi Diş Beyazlatma Yöntemi:

 

Diş beyazlatma, öncelikle tıbbi endikasyon gereği olarak ve bir de estetik olarak da uygulanan dişlerin rengini açma veya eski rengine getirme işlemidir.

Bize fark edildiğimizi hissettiren ve mutluluk veren en önemli şey gülümsememizdir. Gülüşümüzü etkili kılan ise dişlerimizdir. Sararmış dişlerle, bırakın gülmeyi konuşmak ve hatta dişlerimizi herhangi bir şekilde göstermek bile istemeyiz.

Özgürce konuşmamızı ve gülmemizi, dişlerimizi korkmadan, rahatça göstermemizi sağlayacak bembeyaz dişlere sahip olmak için ise dişlerimizi düzenli fırçalamamız şart. Sigara, çay, kahve, kola, antibiyotik kullanımı dişlerimizin sararmasına neden olan önemli etkenlerdir ve dişlerimizin beyaz kalması için bu dış etkenlerden olabildiğince uzak durmamız gerekmektedir.

Sararmış dişleri ne kadar fırçalarsak fırçalayalım istediğimiz beyazlığı yakalamamız zor ve hatta imkânsızdır. Bu noktada devreye mutlaka uzman bir hekim desteğinin girmesine ihtiyaç vardır. Hospitadent diş hekimleri kontrolünde dişlerinizi beyazlatabileceğiniz farklı yöntemler de mevcut.

 

Ofis Tipi Diş Beyazlatma Yöntemi

 

Ofis tipi diş beyazlatma işleminde, uygulama diş hekimi tarafından gerçekleştirilir. Uygulama öncesinde konuğun diş etlerine kullanılacak ürünlerin temas etmemesi için bir koruyucu katman uygulanır. Daha sonrasında diş yüzeyleri kurutularak beyazlatma ürünleri bu yüzeylere uygulanır.

Bu uygulamada ”hidrojen peroksit” adı verilen beyazlatma ajanı içerikli ürünler kullanılmaktadır. Bu ürünler kimi zaman tek başına uygulanabilen formlarda gibi kimi zaman da bir takım ışık kaynaklarıyla etkinlikleri arttırılabilen formlarda olabilirler.

Ofis tipi diş beyazlatma (bleaching) uygulamalarında bir ya da iki seanslık bir tedavi işlemi gerekmektedir. Her seans yaklaşık olarak bir saat sürmektedir.

 

Beyazlatma İşlemi Ne Kadar Sürer?

 

Beyazlatma işlemi tek seansta yapılan bir işlem olduğu gibi bir kaç seansta da yapılabilecek bir işlemdir. Bu süre mutlaka Diş Hekimi tarafından belirlenmektedir.

 

Lazerle Diş Beyazlatma

 

Modern teknolojinin ürünü olan lazer, tıp alanında birçok farklı tedavide kolaylıkla başarılı sonuç almamızı sağladığı gibi diş beyazlatmada da önemli bir araçtır. Lazer ile diş beyazlatma işlemi en çok tercih edilen diş beyazlatma yöntemlerinden biridir. Lazerle diş beyazlatma uygulaması diş hekiminin tavsiyelerine uyulursa dişler uzun bir süre beyazlığını muhafaza eder.

 

Diş Beyazlatma Bandı

 

Diş beyazlatmanın birçok yöntemi olduğunu yukarıda da söylemiştik. Bu doğrultuda en basit uygulanan yöntemlerden biri de diş beyazlatma bandıdır. Diş beyazlatma bandını dişlerinizin üzerine yerleştirip bir süre bekledikten sonra çıkartıyorsunuz ve genellikle gözle görülür bir değişim oluyor. Ancak bu işlem çok kalıcılığı olan bir işlem değildir. Sizin için doğru ve dişlerinize zarar vermeyecek diş beyazlatma bandını bulmak için denemeler yaparken dişlerinize zarar verebilirsiniz. Bu yüzden bu konuda en doğru ve sağlıklı bilgiyi diş hekiminizden almanız daha doğru olacaktır.

 

Karbonatla Diş Beyazlatma

 

Halk arasında en sık kullanılan doğal diş beyazlatma yöntemi karbonattır. Karbonat ile dişlerin fırçalanması ve limon üzerine karbonat eklenip belirli süre bekletme şeklinde doğal diş beyazlatma uygulaması yapılır. Diş üzerinde uzun süre kalıcı bir etki göstermezler.

Lekeleri diş üzerinden biraz da olsa sildiği için diş beyazlamış olarak algılanır. Karbonat ve limon kullanımından sonra, karbonatın kuvvetli etkisinden dolayı diş etlerinde şişme, kızarıklık, kaşınma gibi yan etkiler ortaya çıkabilir. Diş hekimleri tarafından önerilen bir yöntem değildir.

Diğer yöntemlerden biri olan muz kabuğunun da diş beyazlatma üzerinde hiçbir etkisi yoktur. Muz kabuğu diş beyazlatma için kullanılması gereksiz bir deneme ve etkisiz bir yöntem olacaktır.

 

Diş beyazlatma tedavisi sonrası nelere dikkat edilmelidir?

 

Birçok konuk diş beyazlatma tedavisi sonrasında hassasiyet şikâyeti yaşayabilir. Bu hassasiyet genellikle bir veya üç gün içinde geçer. Diş beyazlatma işleminden sonra size özel hazırlanmış diyet listesine uyulmalıdır. Sigara, kahve, çay gibi içecekler en az bir hafta içilmemelidir. Eğer dikkat etmiyorsanız dişleriniz kısa süre sonra eski haline dönüp sizi yine mutsuz etmeye başlayacaktır. Fakat bunlara dikkat ederseniz dişlerinizin beyazlığı uzun süre kalıcı olacaktır ve gülümsemeniz muhteşem beyazlıkta olacaktır.

 

Diş Beyazlatma Ne Kadar Kalıcı?

 

Ağız ve diş hijyenine dikkat edilirse, diş beyazlatma işleminin kalıcılığı altı ay ile bir yıl arasında değişebilir.

 

Diş beyazlatma yöntemlerinin yan etkileri var mı?

 

Diş beyazlatma yöntemlerinde en sık görülen yan etkilerden biri diş hassasiyetidir. Hassasiyet kişiden kişiye göre değişir. Bazı insanlarda hassasiyet şikâyeti hiçbir zaman olmayabilir. Bu durumda, duyarsızlaştırıcı bir jel kullanılabilir. Şikayetinize göre doktorunuza danışabilirsiniz ve konforlu bir tedavi süreci geçirirsiniz.

 

Dişlerini Beyazlatmış Konukların Yorumları

 

Diş beyazlatma tedavisini yaptıran konukların çoğu, diş beyazlatma sürelerinin, evde diş beyazlatma yöntemlerine göre daha kısa süre aldığını iletmektedir. Örneğin diş beyazlatma tedavisini yaptıran Ali Can Bey, diş beyazlatma maliyetini çok uygun bulduğunu ve dişlerinin uzun süre dişlerinin beyaz kaldığını iletti. Ayrıca operasyon sırasında az da olsa yaşanan acının operasyon sonunda gerçekten buna değdiğini belirtti. Dişlerini beyazlatmış konukların %99’u diş beyazlatma tedavilerinden memnun ve gülümsemelerini artık gizlemiyorlar.

 

Kanal Tedavili Dişlere Nasıl Beyazlatma Yapılır?

 

Kanal tedavili yani canlılığını yitirmiş (devital) dişler zaman içinde daha koyu ve mat bir renge bürünürler. Bu dişlere uygulanacak diş beyazlatma tedavileri farklıdır. Dişin kanal dolgusu özel frezlerle bir miktar aşağıya indirilerek diş içine özel bir beyazlatma ürünü yerleştirilir ve ağız içine sızıntı olmayacak bir şekilde geçici dolguyla kapatılır. Bu ürün diş içinde en fazla 1 ya da 2 gün kalmaktadır. Daha sonra kanal tedavili diş yeterli beyazlığa ulaştığında, beyazlatma ürünü hekim tarafından diş içinden uzaklaştırılmakta ve diş dolgusuyla tedavi tamamlanmaktadır. Bu tedavi yönteminde en önemli noktalardan biri beyazlatma ürününün dişin içinde belirtilen sürelerden fazla kalmamasına özen gösterilmelidir. Aksi halde diş zarar görebilmektedir ve konuk estetik açıdan sorun yaşayabilir.

 

Diş Beyazlatma Fiyatları 2022

 

Diş Beyazlatma fiyatları 2021 yılına göre değişmektedir. Diş beyazlatma işlemi kişiden kişiye göre değişmektedir. Farklı diş beyazlatma yöntemleri de bulunmaktadır. Hekiminize danışarak hangi diş beyazlatma işlemi sizin için uygunsa ona göre diş beyazlatma ücreti belirlenir.

Diş beyazlatma fiyatı çok fazla sorulan bir sorudur. İstanbul diş beyazlatma ücretleri dişin durumuna ve diş yapısına göre değişiklik göstermektedir. Diş beyazlatma fiyatları ve diş temizleme fiyatı hakkında sağlıklı ve doğru bir bilgiye sahip olmanız için 444 99 22 numaralı hizmet hattımızdan randevu alabilir ve diş beyazlatma işlemimiz hakkında detaylı bilgi ve fiyat bilgisini öğrenebilirsiniz. Diş beyazlatma fiyatları 2022 yazısı aşağıda yer almaktadır. Ancak kesin de doğru diş beyazlatma fiyat bilgisi için lütfen iletişime geçin. 2022 diş beyazlatma fiyatları, ofis tipi diş beyazlatma fiyat bilgileri ve ev tipi diş beyazlatma fiyat bilgileri için aşağıdaki yazılarımızı inceleyebilirsiniz.

 

Diş Beyazlatma Hakkında

 

Bir diş hekimi kontrolünde diş beyazlatma tedavisi gerçekleştirilebilir. Dikkat edilmesi gereken, bu işlemin diş hekimi kontrolünde ve yönlendirmeleri doğrultusunda yapılmasıdır.

Dişlerde çürük ve ağızda bu işleme karşı duyarlılık olup olmadığı tespit edilmeden yapılan uygulamalarda bazen sorun yaşanabiliyor. Diş beyazlatma uygulamasının başarılı olabilmesi için öncelikle diş hekimi tarafından diş taşı temizliği yapılması gerekir.

Konuğun ağız içerisinde protez, estetik dolgu vb. uygulamaları varsa, uygulanan beyazlatma işlemi bu dişler üzerinde etkin olamaz ve aynı renk tonunu yakalamak için beyazlatma sonrası protez ya da estetik dolgu tedavisinin mutlaka yenilenmesi gerekir.

Özgür bir şekilde konuşmamızı ve gülmemizi sağlayacak bembeyaz dişlere sahip olmak için dişlerimizi düzenli fırçalamak şart. Fazla sigara, çay, kahve, kola gibi ürünleri tüketmek dişlerimizin sararmasına neden olan önemli etkenlerdir ve dişlerimizin beyaz kalması için bu tarz zararlı ürünleri tüketmekten uzak durmamız gerekmektedir.

 

Diş Beyazlatma (Bleaching) Tedavileri Sırasında Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

 

  1. Diş beyazlatma uygulamalarından önce iyi bir ağız hijyeni sağlanmalıdır. Eğer diş eti hastalıkları, diş taşları, çürükler gibi ağız ve diş sağlığı problemleriniz mevcut ise beyazlatma uygulamalarından önce bu sorunların çözülmesi gerekmektedir.
  2. Her insanın diş rengi ve yapısı birbirinden farklıdır. Bu sebeple beyazlatma uygulamalarının her kişide farklı bir seviyede sonuçlar oluşturacağı mutlaka göz önünde bulundurulmalıdır.
  3. Uygulama sonrası dişlerde geçici bir süre diş hassasiyeti görülmesi olağandır ve genellikle birkaç gün içerisinde bu hassasiyetler son bulmaktadır. Bu hassasiyetlerin en aza indirilebilmesi için diş beyazlatma uygulamaları sonrasında flor ve potasyum nitrat içerikli hassasiyet giderici ürünler uygulanabilmektedir. Kimi zaman hassasiyet ve ağrı şikayetleri daha uzun süreli ve şiddetli bir şekilde yaşanabilmektedir. Bu gibi durumlarda diş beyazlatma yöntemlerinin uygulanmasına ara verilmesi gerekmektedir. Bu durum tabii ki diş hekimi kontrolünde yapılmalıdır. Diş hekimlerinin önerilerinden yüksek dozlarda ve sürelerde uygulanan diş beyazlatma ürünleri bu hassasiyetleri arttırmakta ve dişlere oldukça zarar verebilmektedir. Bu yüzden uygulama sürelerinin, kullanılan ürünlerin ve dozların diş hekimi kontrolünde olması son derece önemlidir.
  4. Diş beyazlatma uygulamaları sırasında ve diş beyazlatma uygulamaları sonrasında diş minesinin geçirgenliği artar ve dişler bir süreliğine renklenmelere daha açık hale gelirler. Bu nedenle diş beyazlatma tedavileri süresince ve diş beyazlatma tedavileri sonrasındaki 2 ya da 3 haftada çay, kahve, sigara, renklendirici gıda boyası içeren yiyecekler ve içecekler gibi diş renklenmesini arttırabilecek ürünlerin tüketiminden mümkün olduğunca uzak durulmak gerekmektedir.

 

Dişler Neden Renklenir?

 

  1. Çay, kahve, sigara ve bunlar gibi renklendirici gıda ve ürünlerin uzun yıllar boyunca tüketimi dişlerde yoğun renklenmelere büyük oranda sebep olabilmektedir.
  2. Genetik olarak ya da anne karnında maruz kalınan etkenlerden dolayı dişler normalden daha koyu renkli olabilmektedirler.
  3. Bazı ilaç ve kimyasal maddelerin kullanımları dişlere daha koyu bir renk verebilmektedir.
  4. Ağız hijyenine gereken önemin verilmemesi diş ve diş eti sağlığının kaybedilmesinin yanı sıra dişlerde renklenmelere de sebep olabilmektedir.
  5. Kanal tedavisi görmüş bazı dişler de zaman içinde doğal rengini kaybederek daha koyu bir renk alabilmektedirler.

 

Beyazlatma (Bleaching) Yapılan Dişler Tekrar Renklenir Mi?

 

Dişlerin tekrar renklenmesi ve beyazlatma ihtiyacının tekrar oluşması kişinin alışkanlıkları ve tüketilen ürünlere göre değişiklik göstermektedir. İyi bir ağız hijyeninin mevcut olduğu ve tüketilen ürünlere dikkat edildiği durumlarda dişler uzun süre boyunca beyazlıklarını koruyabilmektedir. Fakat sürekli olarak tüketilen çay, kahve, sigara ve bunlar gibi yoğun renklenme yaratabilecek ürünlerin kullanıldığı ve ağız hijyenine gerekli özenin gösterilmediği durumlarda kısa sürelerde dişler tekrar ve tekrar renklenebilmektedir.

Dental Group Hospitadent beyazlatma (bleaching) uygulamaları da dahil olmak üzere bütün ağız ve diş sağlığı problemlerinizde tüm şubeleri ve uzman hekim kadrosuyla hizmetinizde bulunmaktadır. Hospitadent olarak sizlerin mutlu ve sağlıklı gülüşleriniz için her zaman yanınızdayız.

 

Diş Beyazlatma Zararlı Mı?

 

Diş hekimi kontrolünde yapılan diş beyazlatma uygulamalarının dişlerinizin sağlığına herhangi bir zararı yoktur.

Günümüzde diş beyazlatma için farklı farklı yöntemler uygulanmaktadır. Biz her zaman dişlerinize zararı olmayacak şekilde beyazlatmayı tavsiye ediyoruz. Şu an piyasada satılan beyazlatma ürünlerinin birçoğu dişlerimizi aynen çamaşır suyu mantığı gibi yakarak beyazlatır. Bu çeşit ürünlerden uzak durmanızı tavsiye ederiz. Çünkü zamanla bu ürünler sağlıklı dişlerinize zarar vermeye başlayacaktır. Piyasada satılan diş beyazlatma ürünlerini kullanmadan önce mutlaka bu konuda tecrübe sahibi bir diş hekimine başvurmanızı öneririz.

Diş hekimliğinde dişler 4 farklı renk grubunda toplanır; Beyaz renk, sarı renk, gri renk ve kahverengi renk. Eğer sizin dişleriniz ana rengi itibariyle sarı dişler grubunda ise renk skalasındaki sarı diş renginin tonlarında iki üst seviyeye kadar açılabilir. Bu konuda size daha detaylı bilgi verebilmemiz için dişlerinizi hekimimizin görmesi ve renk skalasına göre değerlendirmesi gerekir.

 

Beyazlatma Uygulamaları Hangi Durumlarda Yapılmaz?

 

Diş minesinin genetik gibi nedenlerle yapısal bozukluklara sahip olduğu durumlarda diş beyazlatma tedavileri istenilen sonucu vermeyebilir. Böyle durumlarda bonding uygulamaları ya da lamine kaplamalar gibi tedaviler tercih edilmektedir.

Ön dişlerde büyük dolguların varlığı ya da aşırı madde kayıplarının olduğu durumlarda da beyazlatma tedavileri tercih edilememektedir.

Diş beyazlatma ürünleri yalnızca diş dokuları üzerinde etkili olup kaplama ya da dolgularda diş beyazlatma etkisi göstermemektedir. Bu nedenle bu tarz durumlarda porselen uygulamalardan faydalanılması tercih edilmektedir.

Dentin hassasiyeti olarak adlandırılan durumlarda beyazlatma tedavileri bu hassasiyetleri arttıracağından tavsiye edilmemektedir.

Diş gelişimi devam eden genç hastalarda beyazlatma uygulamalarının yapılabilmesi için diş gelişiminin tamamlanması beklenmelidir.

 

Sıkça Sorulan Sorular:

-Diş beyazlatma zararlı mı?

Diş hekimi kontrolünde yapılan diş beyazlatma uygulamalarının dişlerinizin sağlığına herhangi bir zararı yoktur.

 

-Diş beyazlatma ücreti?

Diş beyazlatma fiyatı çok fazla sorulan bir sorudur. İstanbul diş beyazlatma ücretleri dişin durumuna ve diş yapısına göre değişiklik göstermektedir. Diş beyazlatma fiyatları ve diş temizleme fiyatı hakkında sağlıklı ve doğru bir bilgiye sahip olmanız için 444 99 22 numaralı hizmet hattımızdan randevu alabilir ve diş beyazlatma işlemimiz hakkında detaylı bilgi ve fiyat bilgisini öğrenebilirsiniz.

 

-Diş beyazlatma nasıl yapılır?

Diş hastanelerinde konukların tercihine göre diş renginin eski tonuna hatta birkaç ton daha beyazına kavuşturulması işleminin yapılmasına diş beyazlatma (bleaching) denir.

 

-En etkili diş beyazlatma?

En etkili diş beyazlatma yöntemi diş hekimi kontrolünde yapılan ve size en uygun şekilde uygulanan diş beyazlatma yöntemidir.

 

-Diş beyazlatma ne kadar kalıcı?

Ağız ve diş hijyenine dikkat edilirse, diş beyazlatma işleminin kalıcılığı altı ay ile bir yıl arasında değişebilir.

 

-Diş beyazlatma için yaş sınırı var mı?

Bu diş beyazlatma yöntemini 18 yaşını doldurmuş, ağız ve çene gelişimini tamamlamış herkes kullanabilir.

 

-Diş beyazlatma ağrılı mıdır?

Diş beyazlatma kesinlikle ağrı yapmaz. Acısız ve acısız bir yöntem diyebiliriz.

 

-Diş beyazlatma ne kadar sürer?

Diş beyazlatma işlemi tek seansta yapılan bir işlem olduğu gibi bir kaç seansta da yapılabilecek bir işlemdir. Bu süre mutlaka Diş Hekimi tarafından belirlenmektedir.

Daha fazlası için tıklayınız.